MILLORES A L’ÀREA DE LA DEPURADORA
91063
post-template-default,single,single-post,postid-91063,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MILLORES A L’ÀREA DE LA DEPURADORA

MILLORES A L’ÀREA DE LA DEPURADORA

El passat febrer van concloure els treballs que durant part del mes es van realitzar a la zona de la depuradora municipal. Les tasques foren realitzades per una empresa local que realitza treballs de neteja i desbrossament, a fi i efecte de millorar-ne aquella zona, la qual presentava certa degradació i es veia necessari actuar-hi.

Després que anteriorment es realitzessin les millores a la depuradora municipal, es va decidir actuar sobre els seus voltants, especialment al pas del barranc del Pelós per aquell punt. Principalment, es van realitzar treballs de neteja i desbrossament i, un cop adequat l’espai, es va canalitzar el barranc ja que quan hi havia pluges torrencials i posteriors avingudes s’hi donaven desbordaments, un fet que podia afectar a tot l’espai al voltant de la depuradora.

El regidor d’Agricultura, Agustí Espuny, ha valorat positivament aquests treballs per la necessitat d’evitar desbordaments a aquell espai, per tal que tant l’espai que ocupa la depuradora, com també les finques al seu voltant, no es vegin afectades.

Santa Bàrbara, 4 de març de 2021

Regidoria d’Agricultura