CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS AL TEIXIT COMERCIAL I EMPRESARIAL DEL MUNICIPI DE SANTA BÀRBARA AMB MOTIU DE LA SITUACIÓ GENERADA PER LA COVID-19
91099
post-template-default,single,single-post,postid-91099,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS AL TEIXIT COMERCIAL I EMPRESARIAL DEL MUNICIPI DE SANTA BÀRBARA AMB MOTIU DE LA SITUACIÓ GENERADA PER LA COVID-19

CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS AL TEIXIT COMERCIAL I EMPRESARIAL DEL MUNICIPI DE SANTA BÀRBARA AMB MOTIU DE LA SITUACIÓ GENERADA PER LA COVID-19

El Ple del passat 25 de febrer va aprovar per unanimitat concedir un import de 300 euros per a cadascuna de les sol·licituds rebudes en el marc de de la línia de subvencions al teixit comercial i empresarial del municipi de Santa Bàrbara amb motiu de la situació generada per la Covid-19.

En total han estat trenta-cinc subvencions concedides, el 100 % de les que es van sol·licitar. Des dels serveis tècnics, es va fer el possible perquè totes poguessin entrar, sempre sota la normativa que marquen les bases generals, i es van estudiar minuciosament, cas per cas, per intentar que ningú se’n quedés fora. L’ajuntament és conscient de la greu situació que pateix el sector comercial i ha intentat que ningú es quedés al marge.

Tot i això, el regidor de Promoció Econòmica, Manel Crespo, lamentava el fet que un percentatge important de comerços i empreses locals no presentessin cap sol·licitud, tenint present que s’ha fet el possible per intentat beneficiar al màxim de comerços i empreses possibles i sol·licitant la documentació mínima per poder accedir-hi. A banda, recorda l’esforç que està realitzant la regidoria per donar les eines màximes possibles al comerç local, ja que a aquesta línia d’ajuts cal afegir la despesa generada en els diferents xecs regal que es van donar durant la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, del conveni signat amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa per potenciar el comerç local o el suport institucional a la recuperació de la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara. En total, la regidoria ha destinat prop de 30.000 euros per a la reactivació del comerç local.

Santa Bàrbara, 8 de març de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica