ARRANJAMENT DEL CAMÍ DE BORDA
91581
post-template-default,single,single-post,postid-91581,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARRANJAMENT DEL CAMÍ DE BORDA

ARRANJAMENT DEL CAMÍ DE BORDA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha iniciat les obres d’arranjament del camí de Borda. Els treballs, que realitzarà la brigada municipal del nostre ajuntament, consistiran, bàsicament, en l’eliminació del pou que hi ha al mig del camí i que impedia poder fer el camí recte i sense obstacles i, a la vegada, obligava als que circulaven per aquest camí a fer una corba molt intensa. A més a més també s’arranjarà el camí amb els treballs adients perquè quedi amb molt bones condicions.

Ara, en un consens entre els propietaris i l’Ajuntament de Santa Bàrbara, s’ha arribat a l’acord de poder fer aquest arranjament que significarà el derruir i tapar el pou i endreçar el carrer i que deixi de ser un destorb i de dificultar la visió dels que hi circulin, a més de ser un perill per la possibilitat de caure a dintre.

El regidor de Serveis, Agustí Espuny, es mostra molt satisfet perquè es pugui realitzar aquest arranjament, que a més es farà amb el personal de l’ajuntament com són els membres de la brigada municipal i deixarà de ser un perill per a tos els planers i les planeres.

Santa Bàrbara, 18 de març de 2021

Regidoria de Serveis