INICI DEL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL DE SANTA BÀRBARA
91572
post-template-default,single,single-post,postid-91572,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL DE SANTA BÀRBARA

INICI DEL PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL DE SANTA BÀRBARA

El passat mes de desembre, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa i l’Ajuntament de Santa Bàrbara van signar un conveni de col·laboració per tal d’impulsar el comerç local. En els primers mesos, ja s’han realitzat algunes accions de contacte, com l’acreditació del segell Comerç de Confiança o la millora que s’està realitzant actualment a la guia comercial.

Una de les principals accions que es realitza actualment és la presa de contacte entre tècnics de la Cambra i els comerços del municipi. En aquestes trobades, es fa una valoració individual de cada cas, s’analitzen minuciosament alguns aspectes clau de cada comerç (promoció, espai de venda, comunicació, facturació…) amb la voluntat que, al final, es faci una planificació global que inclogui els punts que s’ha de treballar de forma conjunta (Comerç – Cambra – Ajuntament) per millorar la situació actual.

Paral·lelament, també s’està treballant en un pla formatiu amb diferents propostes que s’oferirà als comerços locals segons les necessitats detectades o es recercaran ajuts i subvencions per al teixit comercial.

Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, incidia en l’esforç que s’està fent des de l’Ajuntament per donar el màxim suport al teixit comercial local, esperant també que hi hagi resposta per part dels comerços, i que poguéssim treballar de forma conjunta i plegada.

Santa Bàrbara, 18 de març de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica