LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS
91844
post-template-default,single,single-post,postid-91844,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS

LA DIPUTACIÓ SUBVENCIONA LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE MÚSICA GERMANS ARASA ELS FLARETS

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció de 29.467,90 € destinada a l’Escola de Música Germans Arasa Els Flarets,

en el marc de concessio de subvencions destinades a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i organismes autònoms municipals per a escoles de música de titularitat municipal de la demarcació de Tarragona, curs, 2019-2020.

Santa Bàrbara, 23 de març de 2021