L’SMARTCENTRE, PUNT D’ASSISTÈNCIA AL VOT ELECTRÒNIC DE LES ELECCIONS AGRÀRIES 2021
91984
post-template-default,single,single-post,postid-91984,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE, PUNT D’ASSISTÈNCIA AL VOT ELECTRÒNIC DE LES ELECCIONS AGRÀRIES 2021

L’SMARTCENTRE, PUNT D’ASSISTÈNCIA AL VOT ELECTRÒNIC DE LES ELECCIONS AGRÀRIES 2021

Durant els dies 25 i 26 de març han tingut lloc les Eleccions Agràries. La pagesia ha estat cridada a participar en les primeres eleccions pel sistema de votació electrònica.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha organitzat les eleccions del sector agrícola i ramader incorporant les darreres tecnologies d’identificació personal i seguretat digital del procés, cosa que ha permès substituir les tradicionals votacions amb urnes i paperetes pel vot electrònic per a tothom.

El cens el formen 20.609 electors i electores, majoritàriament persones físiques que han fet la declaració agrària i també persones jurídiques. Els electors han escollit els 10 membres de la Taula Agrària, l’òrgan de diàleg permanent entre el sector de la ramaderia i l’agricultura i el Govern.

A Santa Bàrbara, un total de 24 persones han passat al llarg de tot el dia per l’Smartcentre per poder exercir el seu dret a vot.

Tant Agustí Espuny, regidor d’Agricultura, com Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, valoren molt positivament la jornada electoral a la nostra població i la importància de treballar en xarxa des de tots els departaments i regidories per facilitar al ciutadà l’accés als serveis, gestions i tràmits de les administracions.

Santa  Bàrbara, 25 de març de 2021