XXIX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
92141
post-template-default,single,single-post,postid-92141,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXIX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXIX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza enguany les XXIX Jornades Culturals després que l’any passat van haver de suspendre’s degut a la pandèmia provocada per la Covid-19.

La pandèmia continua, però les restriccions, de moment, permeten realitzar alguns actes culturals i, per això, s’han organitzat les XXIX Jornades Culturals de Santa Bàrbara. No seran unes jornades com les que estem acostumats, on gairebé s’allargaven un mes, des del cap de setmana anterior a Sant Jordi i fins a la festivitat de Sant Gregori, amb actes gairebé cada dia i amb la participació de les entitats culturals del municipi i actes més multitudinaris, però sí que les celebrarem d’una manera en què es gaudirà, al carrer, de la cultura, tenint en compte les restriccions que marquen les autoritats sanitaris i complint amb tots els protocols per tal d’evitar els contagis. Seran unes jornades que se centraran en dos caps de setmana, el de Sant Jordi i l’anterior, amb la participació de diferents disciplines culturals: música, poesia, art, llibres, teatre, lectura, etc.

La inauguració serà el dissabte 17 d’abril donant inici a les jornades i entre els actes programats hi haurà com sempre la celebració de la diada de Sant Jordi i l’entrega dels XXX Premis Literaris, dos actes molt rellevants durant els 29 anys que s’han organitzat a les jornades culturals.

El programa es pot consultar a la web i facebook de l’Ajuntament de Santa Bárbara, i al magazín del mes d’abril.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que es pugui gaudir plenament, i recorda que, per assistir als actes, és obligatori complir amb les mesures de seguretat: distància, mascareta, neteja de mans i sense aglomeracions.

Santa Bàrbara, 29 de març de 2021

Regidoria de Cultura