ENQUESTA PROJECTE EMPODERAMENT DE LA DONA AL MÓN RURAL I AGRARI
93694
post-template-default,single,single-post,postid-93694,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENQUESTA PROJECTE EMPODERAMENT DE LA DONA AL MÓN RURAL I AGRARI

ENQUESTA PROJECTE EMPODERAMENT DE LA DONA AL MÓN RURAL I AGRARI

Les Regidories de Serveis Socials i Agricultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, donen suport al Projecte Empoderament de la dona al món rural i agrari impulsat per la Fundació Pagesos Solidaris, vinculada a la Unió de Pagesos de Catalunya.

Aquest projecte pretén afavorir el desenvolupament personal, laboral i social de les dones que pertanyen al món rural propiciant eines individuals i col·lectives per fomentar l’apoderament de la dona i la igualtat d’oportunitats al món rural i agrari.

Les diferents actuacions que es duran a terme en el marc d’aquest projecte es plantegen des d’una perspectiva participativa, informativa i formativa, amb la intencionalitat de crear una xarxa intercomunicativa entre les participants amb l’objectiu d’apoderar les dones que viuen en i del món rural.

Si més no, ens interessa seguir coneixent les necessitats de les pageses i dones del món rural del nostre territori i, per aquest motiu, us encoratgem a participar en l’enquesta que presentem a continuació:

https://www.surveymonkey.com/r/FPS_2021

Necessitem escoltar i sentir les vostres veus per seguir lluitant per la visibilització de la dona al món rural, una visibilització necessària per potenciar la representació i participació de les dones en la presa de decisions no només d’àmbit privat, sinó també en l’àmbit públic.

Tant Ana M. Panisello, regidora de l’Àrea de la Dona, com Agustí Espuny, regidor d’Agricultura, esperen que siguin moltes les que participin en l’enquesta per poder guiar el projecte Apoderament de la dona al món rural i agrari sobre les necessitats reals de les pageses i dones rurals del nostre territori.

Santa Bàrbara, 19 d’abril de 2021

Regidories de Serveis Socials i Agricultura