REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI
94303
post-template-default,single,single-post,postid-94303,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI

REPARACIÓ DELS PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va iniciar al 2020 la reparació, millora i condicionament dels parcs infantils del municipi consistent en treballs de manteniment, reposició d’elements de seguretat, reparacions, neteja, envernissat i pintura, etc. Tot això, amb la finalitat de fer-ne d’aquestes unes zones de fàcil manteniment, que ajudin a allargar la vida útil d’aquests espais de lleure i, el més important, treballar perquè siguin unes zones el màxim de segures per als infants.

Després d’haver completat les reparacions als parcs infantils de la plaça dels Segadors i de la zona de pícnic del Poliesportiu Municipal, ara, aquests darrers mesos, s’ha acabat també amb els treballs al Parc de l’entrada del Poliesportiu Municipal i al Parc Municipal 1 d’octubre.

El regidor de Serveis, Agustí Espuny, comentava que una vegada ja estan enllestits aquests, ara es continuarà amb les reparacions a la resta de parcs infantils del municipi. El regidor també destacava la importància de la planificació de les millores i sobretot que es fan per la seguretat de tothom i en especial dels més menuts.

Santa Bàrbara, 3 de maig de 2021

Regidoria de Serveis