L’SMARTCENTRE ASSISTEIX A LITTERARUM, LA FIRA DEL LLIBRE EBRENC
96041
post-template-default,single,single-post,postid-96041,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE ASSISTEIX A LITTERARUM, LA FIRA DEL LLIBRE EBRENC

L’SMARTCENTRE ASSISTEIX A LITTERARUM, LA FIRA DEL LLIBRE EBRENC

El dia 28 de maig, l’Smartcentre va assistir a la jornada professional per a biblioteques públiques, en el marc de Litterarum 2021, la fira del llibre ebrenc celebrada a Móra d’Ebre.

A les 11 hores hi va haver la xerrada professional: 10 accions de neuromàrqueting per emocionar, influir i millorar l’experiència a la biblioteca pública, a càrrec de Sílvia Guinart, formadora i consultora internacional especialitzada en neuromàrqueting i neurociències.

El 95% de les decisions que prenem diàriament no són racionals, per això l’efectivitat del neurmàrqueting es basa en aquest comportament inconscient dels individus. En aquesta xerrada es va conèixer com el neuromàrqueting utilitza les neurociències per aconseguir informació sobre com els usuaris de les biblioteques prenen decisions, per predir així el seu comportament, vendre més serveis i productes i connectar millor a nivell emocional amb ells.

En acabar la xerrada, el personal de l’Smartcentre va poder realitzar adquisicions de llibres ebrencs amb el pressupost assignat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, que va ser de 500 €.

A continuació es va fer un dinar amb el personal de les biblioteques de les terres de l’Ebre i es va acabar amb una mostra d’activitats, lectures i música a càrrec de cada biblioteca. L’Smartcentre va obsequiar amb unes coquetes de panoli mentre explicava la recepta extreta del llibre de cuina de l’autor local Jordi Boronat.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, es mostrava satisfet perquè l’Smartcentre participés a la fira i estava agraït per poder haver adquirit nous llibres que es posaran a l’abast dels usuaris i les usuàries de l’Smartcentre.

Santa Bàrbara, 31 de maig de 2021

Regidoria de Cultura