TREBALLS DE REPARACIÓ DE LES PISCINES
96710
post-template-default,single,single-post,postid-96710,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TREBALLS DE REPARACIÓ DE LES PISCINES

TREBALLS DE REPARACIÓ DE LES PISCINES

Un any més, i gairebé arribant a l’estiu, s’estan posant a punt les piscines municipals per poder obrir el dia 24 de juny coincidint amb la festa de Sant Joan.

Les piscines municipals són un atractiu no solament per als planers i les planeres sinó que des de fa anys també gaudeixen d’aquestes persones de la comarca i de les Terres de l’Ebre, per això un cop acabada la temporada i sobretot a l’inici de la nova temporada sempre necessiten que hi hagi reparacions i una posada a punt per atendre als usuaris.

Des de la Regidoria de Serveis, i en concret la brigada municipal, s’ha estat treballant amb aquestes reparacions durant aquetes darreres setmanes. Les tasques que s’han realitzat han estat tasques com el rejuntament de les rajoles, que s’ha realitzar a les dos piscines, el canvi de rajoles degut al trencament o deteriorament i mal estat, sobretot per evitat l’alga negra, i també s’han realitzat treballs d’endreçament de tota la zona en general.

El regidor de Serveis, Agustí Espuny, comentava que aquests treballs es fan sobretot perquè els usuaris, tan bon punt obrin les piscines, puguin gaudir plenament d’elles sense cap tipus de risc ni entrebanc.

Santa Bàrbara, 17 de juny de 2021

Regidoria de Serveis