FINALITZEN ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA
97216
post-template-default,single,single-post,postid-97216,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA

FINALITZEN ELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA

El dissabte 19 de juny, es va tancar oficialment el Centenari del Club de Futbol Santa Bàrbara. En el marc de les Jornades Esportives i en el darrer partit de la temporada a casa del primer equip, l’alcalde, Antonio Ollés, i la regidora d’Esports, Ana M. Panisello, van fer entrega al president del club i de la comissió del Centenari, Silverio Marco, d’una placa commemorativa per tal d’agrair el treball fet en tots els actes d’aquests 100 anys del club.

Des de finals de l’any 2018, la comissió organitzadora del Centenari, formada per membres que han passat pel club al llarg de la història, jugadors, entrenadors, directius i aficionats, va realitzar un bon grapat d’actes que es van anar fent durant l’any 2019, any que es complien oficialment els 100 anys. Van destacar, entre altres, l’acte inaugural amb el vici-president de la Federació Catalana de Futbol, la realització del llibre del centenari per part de César Roig, la creació de la bandera i equipament oficial del centenari, la trobada i dinar de germanor d’ex-membres del club, la creació de l’himne del club, l’homenatge als equips que van aconseguir l’ascens al llarg de les diferents temporades de competició o la realització del calendari commemoratiu de l’any 2019. Malauradament, alguns actes es van veure ajornats per la pandèmia, tot i que el gruix principal es va poder celebrar.

A banda, el club va ser guardonat i homenatjat per diferents clubs i estaments esportius per la seva trajectòria i per haver complit 100 anys d’història, essent l’equip del nostre poble un dels més antics de les Terres de l’Ebre.

Amb aquest acte es va tancar el Centenari, carregat d’emotivitat, records i futbol, amb ganes que, com diu la regidora Ana M. Panisello, el club pugui arribar als dos-cents anys.

Santa Bàrbara, 21 de juny de 2021

Regidoria d’Esports