TROBADA AMB EL TEIXIT COMERCIAL LOCAL
97338
post-template-default,single,single-post,postid-97338,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TROBADA AMB EL TEIXIT COMERCIAL LOCAL

TROBADA AMB EL TEIXIT COMERCIAL LOCAL

A poc més de sis mesos de treball amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, després d’haver signat a principis d’any el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara, el 30 de juny es va passar un primer esbós del treball realitzat fins ara, amb més de 50 entrevistes a comerços locals i la generació d’un primer document que marca les línies estratègiques a seguir, encarat principalment a la millora dels aparcaments, senyalització, millora estètica del centre comercial i la regeneració de locals comercials buits.

Presentat aquest primer document, la trobada es va encaminar cap a la presentació de la nova línia d’ajuts que es presentaran en breu i que, aquest cop, només podran accedir aquells establiments afectats per la Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. També es van presentar altres ajuts vinculats al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Finalment es va abordar l’estat actual de la Unió de Comerciants, amb la finalització de la campanya de captació de socis, la creació de comissions de treball, el pla formatiu a partir del mes de setembre o les properes campanyes comercials, fira i Nadal.

Manel Crespo, regidor de Promoció Econòmica, valorava molt positivament la trobada, tenint present que es va realitzar en un clima distès i informal, per tal de crear un entorn més proper a generar sinèrgies positives entre les parts implicades, Cambra, Ajuntament i teixit comercial.

Santa Bàrbara, 1 de juliol de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica