NAU POLIVALENT
97455
post-template-default,single,single-post,postid-97455,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NAU POLIVALENT

NAU POLIVALENT

Al llarg del segon trimestre de l’any 2021 s’han completat les obres de construcció de la nova nau polivalent iniciades al desembre passat. L’obra ha estat executada per l’empresa vinarossenca ZAYAN GRUP, guanyadora del concurs de licitació, per un import de 402.525,72 € IVA inclòs.

Es tracta d’una nau construïda a partir de pilars i jàsseres de formigó prefabricat, amb tancaments formats per plaques de formigó prefabricat fixades a l’estructura de la nau, i un porxo en la seva façana nord amb el mateix tipus d’estructura prefabricada de formigó. La coberta està formada a partir de xapa sandvitx prelacada fixada a les corretges amb lluernaris integrats al sostre per tal de dotar d’il·luminació natural al conjunt de la nau.

La superfície útil de la nau és d’uns 1.190 metres quadarts i a la qual cal afegir el porxo d’uns 156 metres quadrats, on en una propera fase està previst construir uns vestuaris, lavabos, i un petit magatzem.

El paviment té un revestiment multifuncional Siknafloor 2100, amb tecnologia co-elàstica en base d’aigua, que permetrà les practiques esportives més habituals com futbol sala o bàsquet, però a la vegada serà apta per a altres activitats com concerts, àpats o celebració de fires.

La nau ha estat equipada amb 31 potents lluminàries LED que garantiran una correcta il·luminació.

Per a l’accés general dels usuaris des de l’exterior es disposa d’una doble porta acristallada d’alumini anoditzat inox de 2,40 metres d’amplada per 2,10 metres d’altura útil. A l’extrem nord-est, es disposa d’una altra porta per a l’accés secundari amb una porta de similars característiques de dimensions 2,40 metres d’amplada per 2,10 metres d’alçada útil.

També hi ha una porta de pas de vehicles, ubicada a la façana sud de 5 metres d’amplada per 4,70 metres d’alçada. A la resta de l’edifici hi ha un total de 5 sortides d’emergència de dimensions 2,40 metres i 2,10 metres d’alçada.

L’alcalde Antonio Ollés explica que la intenció de l’equip de govern era construir aquesta nau amb els elements bàsics imprescindibles, però preparada per poder ser més equipada en el futur, i poder donar cabuda a partir d’ara a la Fira de l’Oli o altres esdeveniments que es puguin celebrar, entrenaments i competicions esportives, o celebració de concerts, festes, o altres esdeveniments multitudinaris.

Santa Bàrbara, 24 de juny de 2021

Regidoria d’Urbanisme