ENTREGA DE PREMIS DEL XVI CONCURS D’IMATGE DIGITAL
97593
post-template-default,single,single-post,postid-97593,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGA DE PREMIS DEL XVI CONCURS D’IMATGE DIGITAL

ENTREGA DE PREMIS DEL XVI CONCURS D’IMATGE DIGITAL

Dijous 8 de juliol, i dins el marc de les Festes Majors 2021 de Santa Bàrbara, va tenir lloc l’entrega de premis del XVI concurs d’imatge digital.

En aquesta edició la temàtica ha estat “Mirades emMASCARETES”. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal. Un jurat compost per representants d’entitats, treballadors de l’Ajuntament i regidors va ser l’encarregat d’efectuar les votacions per treure les imatges guanyadores. El primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Ernest Subirats Fumadó, el segon premi, dotat amb 50 €, va ser per a Erika Martínez López i Irina Gisbert Pitarch i el tercer premi, dotat amb 30 €, se’l va endur Guillem Blanch Roldan. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, es mostrava molt satisfeta per les imatges presentades al concurs i perquè el tema havia pogut treure imatges que reflectien els sentiments de les persones en aquesta pandèmia que estem vivint.

Segueix l’enllaç per veure les imatges del concurs

Santa Bàrbara, 9 de juliol de 2021

Regidoria de Noves Tecnologies i Regidoria de Promoció Econòmica