NOU CENTRE APASA
98068
post-template-default,single,single-post,postid-98068,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU CENTRE APASA

NOU CENTRE APASA

Al mes de maig, el Servei de Teràpia Ocupacional Santa Bàrbara es va traslladar al nou centre ubicat al carrer Genar Bartrolí, 7, annex al CAP i a la Llar d’Infants les Beceroles.

Les noves instal·lacions estan distribuïdes en una planta baixa on disposen de tallers diferenciats, banys, un menjador, sala snoezelen, despatxos, magatzem i un pati exterior; amb un cost de 900.000 € i amb projectes de futur d’una Llar-Residència.

La capacitat del centre és de 48 places per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, de les quals actualment es troben ocupades 26.

El Servei de Teràpia Ocupacional Santa Bàrbara vol agrair a l’Ajuntament de Santa Bàrbara l’haver-los facilitat un espai a l’Smartcentre per poder atendre als seus usuaris durant sis anys i mig i també per cedir-los el terreny per fer el nou Centre Ocupacional.

També volen agrair, molt especialment, el tracte i el suport rebut per part de tots els professionals de l’Smartcentre durant tots aquest anys: Guillem, Mercè, Amaya i Edu.

Santa Bàrbara, 16 de juliol de 2021

Regidoria de Serveis Socials