PRACTICUM ODISSEU A SANTA BÀRBARA
98594
post-template-default,single,single-post,postid-98594,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PRACTICUM ODISSEU A SANTA BÀRBARA

PRACTICUM ODISSEU A SANTA BÀRBARA

Un any més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara gaudirà durant la temporada d’estiu d’un alumne beneficiari del programa Practicum Odisseu. Aquest programa, previ sol·licitud per part de l’alumne/a, permet gaudir de pràctiques d’empresa a la persona beneficiària. En aquest cas, igual que a l’edició anterior, l’Ajuntament de Santa Bàrbara tindrà durant 300 hores una persona encarregada de donar suport a la Plana Ràdio, realitzant tasques com la posada en ordre de l’arxiu audiovisual de la ràdio, actualitzar les xarxes socials, generar continguts o substituir al personal de la ràdio durant la temporada de vacances.

Odisseu és un programa per incentivar mitjançant una contraprestació econòmica l’estada de joves universitaris en pràctiques en empreses situades en territoris rurals per a promoure i facilitar el retorn i la incorporació al mercat de treball dels joves a les zones rurals. A banda, l’Ajuntament rebrà una subvenció per part de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) del 50 % dels costos laborals de la persona contractada.

Aquestes pràctiques tenen una contraprestació important, tant per una banda com per l’altra, ja que permet a alumnes que estan realitzant estudis universitaris poder realitzar pràctiques d’empresa i, als ens que contracten, disposar de personal qualificat per realitzar diferents tasques durant un període de temps determinat.

Santa Bàrbara, 29 de juliol de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Mitjans de Comunicació