CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL
101110
post-template-default,single,single-post,postid-101110,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL

CLOENDA DEL CAMPUS DE CONJUNT INSTRUMENTAL

El passat divendres, 27 d’agost a l’Estadi Municipal es va realitzar el Concert final del Campus de Conjunt Instrumental La Plana del Montsià, dirigit pel planer Quim Tafalla.

Han estat assajant gairebé 2 mesos, dos dies a la setmana a les Piscines Municipals. És el 7è any que es realitza, es va iniciar amb uns 12 músics a la 1a edició i aquest any n’han participat 44, de Santa Bàrbara i localitats veïnes.

Va ser una vetllada en la qual hi va haver la unió de diferents disciplines de l’art: es van interpretar diferents peces, acompanyades d’una presentació teatralitzada a càrrec de Guillem Blanch, una demostració de pintura espontània, al ritme de la música, feta per Regina Pla, una exhibició de ball de saló amb Marc Ferré i Mariona Ferré, i van ballar una jota Guillem Gaya, Eva Pla i Marisa Barberà.

També es va fer la presentació de la instal·lació sonora amb una activitat vinculada amb actuacions         que feien referència a l’univers cultural del conreu de l’olivera i l’elaboració de l’oli.

L’Ana M. Panisello, com a responsable de l’activitat, agraïa la gran tasca que realitza de manera voluntària, des de fa set anys, el mestre Quim Tafalla; valorava molt positivament la seva implicació i interès amb el Campus. També agraïa la participació dels diferents artistes planers, que van acompanyar als músics complementant el concert. I com a regidora de Turisme, es mostrava satisfeta per poder participar un any més a l’edició d’Ebre, Música i Patrimoni que organitza el Museu de les Terres de l’Ebre.

Santa Bàrbara, 2 de setembre de 2021

Regidoria d’Esports i Turisme