ARRANJAMENT DE CAMINS DEL TERME MUNICIPAL
101268
post-template-default,single,single-post,postid-101268,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARRANJAMENT DE CAMINS DEL TERME MUNICIPAL

ARRANJAMENT DE CAMINS DEL TERME MUNICIPAL

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha iniciat les obres d’arranjament del camí de Mianes i del camí que va des del cementiri fins a la carretera T-331 de Santa Bàrbara a Tortosa.

Els treballs que s’han realitzat han estat treballs de millora del camí, reparació, sobretot de clots, asfaltat i manteniment per tal de reduir les molèsties que suposen per a la circulació de vehicles, i sobretot perquè els que l’utilitzin puguin circular amb total seguretat i comoditat. També part dels treballs han estat formigonar per evitar que els passos de l’aigua provoquin danys importants al ferm del camí.

El regidor de Serveis, Agustí Espuny, comentava la importància de mantenir els camins ben arranjats i nets, i anunciava que properament es continuarà amb la reparació i arranjament d’altres camins del terme municipal.

Santa Bàrbara, 10 de setembre de 2021

Regidoria de Serveis