CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS
101283
post-template-default,single,single-post,postid-101283,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS

El divendres 10 de setembre es va realitzar la cloenda del casal d’estiu els Ballarics. El casal ha comptat amb un total de 63 inscrits a les diferents setmanes i guiats per 5 monitors.

S’ha realitzat durant 6 setmanes de l’estiu, portant a terme diversos tallers (manualitats, experiments, dinàmiques, piscina, activitats esportives…).

Ha estat un bon casal on tot i la COVID-19 s’ha pogut continuar amb la programació prèviament marcada i sense cap problemàtica.

Des de la Generalitat de Catalunya es va donar l’opció que els monitors i monitores dels casals d’estiu, així com els participants de més de 10 anys, poguessin anar a la farmàcia a realitzar-se un test d’antígens de manera gratuïta cada 72 hores.

La cloenda del casal va consistir en un petit esmorzar, pinta cares i entrega d’obsequis als participants.

Tant Ana M. Panisello com l’equip de monitors i monitores valoren positivament el casal d’estiu i agraeixen a les famílies la seva participació, també la predisposició de la Farmàcia Bertomeu i la col·laboració de la Penya Planers pels Bous per deixar una carretilla per amenitzar alguna estona.

Santa Bàrbara, 13 de setembre de 2021

Regidoria de Serveis Socials i Joventut