CURS DE RECLAM BUCAL
101714
post-template-default,single,single-post,postid-101714,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CURS DE RECLAM BUCAL

CURS DE RECLAM BUCAL

La Federació de caça de les Terres de l’Ebre en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara va realitzar el primer curs de reclam bucal de tord al nostre poble.

El curs es va realitzar del 15 al 17 de setembre i les classes es van impartir a la zona poliesportiva de Santa Bàrbara per part de professors de l’Apaval, dirigits per Enrique Marzá.

La Federació de caça de les Terres de l’Ebre considera que la caça i els caçadors en particular som un col·lectiu fortament pressionat tant a nivell governatiu com a nivell social i és per això que, des de la federació, tenen l’objectiu d’ implantar una nova perspectiva de la Territorial, amb la implicació directa de tot el col·lectiu de caçadors i amb l’intent de rejovenir un col·lectiu que està envellint i té que ser el jovent qui ha de començar a agafar les eines de la gestió.

Santa Bàrbara, 17 de setembre de 2021

Alcaldia