SEGUIM APRENENT CATALÀ
101831
post-template-default,single,single-post,postid-101831,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SEGUIM APRENENT CATALÀ

SEGUIM APRENENT CATALÀ

La primera setmana del mes d’octubre s’inicien, un any més, les classes de català per adults de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Comença el curs amb quatre grups, diferenciats pels nivells de coneixement de la llengua de l’alumnat.

Es realitza una sessió a la setmana de 90 minuts, del mes d’octubre fins el mes de maig. Les classes s’imparteixen al Centre Municipal de Serveis Socials, al primer pis de les instal·lacions.

Són cursos adreçats a tothom qui vulgui aprendre i perfeccionar el català, tant persones autòctones com nouvingudes. Sempre es treballa tenint en compte els coneixements de les persones inscrites i s’adapta a les necessitats de cada grup.

Aquest any, davant la situació que ens trobem de la Covid-19, s’han adaptat diferents mesures d’higiene i organització: els grups seran reduïts, es deixen 15 minuts entre classes per poder netejar i ventilar l’aula, és obligatòria la mascareta en tot moment i es fa rentat de mans tant a l’entrar com al sortir de l’aula. Es consideren mesures necessàries per realitzar l’activitat amb seguretat.

Al mes de gener està previst tornar a organitzar Parelles Lingüístiques i les Tertúlies “Parlem?”, que ja es feien abans de la pandèmia.

La regidora responsable del servei, Ana M. Panisello, destaca l’interès que mostra l’alumnat en l’aprenentatge i millora de la nostra llengua any rere any. I també apunta que depenent de la situació general de la pandèmia, les mesures es poden anar modificant durant el curs, esperant que tot millori.

Santa Bàrbara, 23 de setembre de 2021

Regidoria de Serveis Socials