CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ PER A L’ENLLUMENAT DEL MUNICIPI
101984
post-template-default,single,single-post,postid-101984,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ PER A L’ENLLUMENAT DEL MUNICIPI

CONCESSIÓ DE SUBVENCIÓ PER A L’ENLLUMENAT DEL MUNICIPI

La Diputació de Tarragona, en el marc de les de subvencions per impulsar l’economia baixa en carboni: desenvolupament dels plans d’acció per a l’energia sostenible i el clima (PAESC) i foment de l’ús de la biomassa en equipaments públics amb finalitats energètiques, per a l’exercici 2020, ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara la subvenció que es detalla a continuació:

Beneficiari: Ajuntament de Santa Bàrbara

Actuació: ADQUISICIÓ I INSTAL·LACIÓ DE TECNOLOGIES EFICIENTS PER A L’ENLLUMENAT INTERIOR A DIVERSOS EQUIPAMENTS MUNICIPALS DE SANTA BÀRBARA

Concepte: PAES

Pressupost Elegible: 16.048,43 euros

Pressupost mínim a executar: 15.497,98 euros

% concedit: 90,00%

Import concedit: 13.948,18 euros.

Santa Bàrbara, 24 de setembre de 2021

Regidoria de Medi Ambient