XXV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ
102157
post-template-default,single,single-post,postid-102157,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

XXV FIRA DE L’OLI NOVELL, DELS CÍTRICS I DEL COMERÇ

Els propers 26, 27 i 28 de novembre, Santa Bàrbara celebrarà la 25a edició de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, després d’un any de celebració virtual per la pandèmia i amb una edició que es presenta molt especial ja que, a banda de complir un quart de segle, s’estrenarà el nou pavelló polivalent, situat al camp de terra on, tradicionalment, se celebrava la fira.

L’any passat, degut a la pandèmia, la fira es va celebrar en format virtual. Enguany, de moment, amb les bones perspectives de minimització dels efectes de la Covid-19, les autoritats han permès una major flexibilització, sempre respectant les mesures que marqui el Procicat.

Enguany s’espera poder recuperar el ritme normal de la fira. Després d’un any de parada, la gent està amb ganes de poder retornar de nou a la fira. En aquest sentit, des de l’organització, s’està treballant per presentar un programa atractiu, amb novetats però sense oblidar part de l’essència de la fira, mantenint les activitats i actes de més participació. Igualment, totes les activitats estaran sotmeses a les garanties mínimes de salut i seguretat.

Per a aquelles persones que voleu participar a la fira com expositors/es, podeu consultar les bases de participació i descarregar el formulari d’inscripció a la web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara www.santabarbara.cat. Per a més informació, us podeu adreçar al correu electrònic eroldan@santabarbara.cat.

Ana M. Panisello, nova regidora de Fires, fa esment a la importància de la fira d’enguany per tot el que comporta: l’edició número vint-i-cinc, el nou pavelló, la reobertura després de l’aturada per la pandèmia… però també es mostra il·lusionada i amb ganes per tornar a obrir-ne les portes.

Santa Bàrbara, 30 de setembre de 2021

Regidoria de Fires