JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI – TERRITORI SÉNIA 2021
102415
post-template-default,single,single-post,postid-102415,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI – TERRITORI SÉNIA 2021

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI – TERRITORI SÉNIA 2021

Com en anteriors edicions, Santa Bàrbara ha participat en la celebració de les JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI – TERRITORI SÉNIA 2021.

Enguany l’activitat ha consistit en la visita a l’edifici de l’ajuntament situat a la plaça de l’Alcalde Cid i Cid que es troba en obres de restauració.

Un grup d’unes 30 persones ha assistit a les explicacions sobre la història de l’edifici i les seves característiques modernistes, a càrrec del jove historiador local Juanjo Vegué, i també a les explicacions tècniques i arquitectòniques de l’obra de l’arquitecte responsable del projecte, Andreu Queral.

A continuació, el grup de participants ha pogut pujar a les plantes superiors, i també han baixat a la planta soterrani, acompanyats en tot moment per l’arquitecta tècnica Núria Royo, que ha estat la directora de l’execució de l’obra en la Fase IV.

Cal destacar l’impacte que ha causat en alguns dels visitants el veure les plantes de l’edifici actualment buides, ja que encara conserven a la seva memòria com eren les antigues dependències, les oficines, el mercat, l’emissora de ràdio, el saló de plens, les oficines de correus, etc.

Santa Bàrbara, 2 d’octubre de 2021

Alcaldia i Regidoria de Turisme