PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER
102412
post-template-default,single,single-post,postid-102412,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

PARTICIPACIÓ EN ACTIVITATS ORGANITZADES PER LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

La delegació de Santa Bàrbara de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i l’Ebre va participar en l’activitat dels relleus solidaris organitzada per l’associació.

Els relleus solidaris ha estat una activitat intercomarcal que tenia com a objectiu recórrer, amb un “testimoni”, les 123 dele

gacions de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Santa Bàrbara va recollir el testimoni del nostre poble veí Masdenverge. Joves de la nostra població van fer arribar de nou el testimoni al Mas de Barberans. El canvi de relleus es va dur a terme a la plaça de l’Alcalde Cid i Cid, on membres de la delegació de la lliga contra el càncer de Santa Bàrbara i col·laboradors de la lliga van posar a la venda les polseres solidàries per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

A més a més, Santa Bàrbara va continuar aquesta acció el 5 de setembre, a la cloenda de les piscines municipals, on va continuar la venda de polseres solidàries i la recaptació d’ajuts en la guardiola solidària. L’Ajuntament va fer donació de l’entrada de les piscines d’aquell dia, un total de 182 €, més els 352 € que es van aconseguir venen les polseres i la guardiola solidària. En total s’ha pogut fer una donació a la lliga de 534 €.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara, també ha fet una aportació de 200 € al repte DETRÀS DEL VENT, on participa el planer Aitor Tomàs. Jenni i Aitor van crear una entitat de gent anomenada “Córrer detràs del Vent” que per diferents motius han volgut participar en un repte solidari per recaptar fons per a la Lliga contra el càncer de Terres de l’Ebre i Tarragona. 6.000 són els metres de desnivell que completaran els nostres protagonistes del repte Aitor Tomàs i Albert Giné on volem aconseguir recaptar la xifra de 6.000 € per a la lluita contra el càncer.

Les regidores Ana M. Panisello i Laia Pla, han treballat conjuntament des de les seves respectives regidories, per poder fer possible la participació activa de Santa Bàrbara en les activitats organitzades per la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i l’Ebre i agraeixen a tota la població la seva implicació i la seva solidaritat.

Santa  Bàrbara, 30 de setembre de 2021

Regidories de Salut i Esports