ACCIÓ FORMATIVA PER A LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA JAUME BALMES
103514
post-template-default,single,single-post,postid-103514,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACCIÓ FORMATIVA PER A LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA JAUME BALMES

ACCIÓ FORMATIVA PER A LES FAMÍLIES DE L’ESCOLA JAUME BALMES

El passat 18 d’octubre va començar l’acció formativa a l’Smartcentre amb col·laboració en l’Escola Jaume Balmes, per a totes les famílies dels alumnes. Aquesta formació té com a objectiu minimitzat l’escletxa digital detectada en algunes famílies i millorar les competències digitals de les mares i pares.

La formació estava basada en els continguts i eines digitals que s’utilitzen a l’escola i amb ella es pretén oferir els coneixements necessaris a les famílies per poder fer l’acompanyament i el suport als seus fills i filles en les tasques que hagin de fer a casa i necessitin de les TIC.

Aquesta activitat ha estat promoguda pel mateix centre escolar arran de la detecció de mancances en competències TIC en algunes llars. Per poder cobrir totes les necessitats, s’ofereixen torns amb diferents nivells perquè totes les famílies puguin aprofitar-se de la formació.

Aquesta acció s’ha dut a terme gràcies al treball conjunt de les regidories de noves tecnologies, ensenyament i cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que, un cop més, han posat a disposició de l’escola els seus recursos per facilitar la formació i l’accés a les TIC a totes les famílies que així ho vulguin i ho necessitin.

Santa  Bàrbara, 20 d’octubre de 2021

Smartcentre