CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ
103505
post-template-default,single,single-post,postid-103505,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

Dos alumnes veïns de Santa Bàrbara, que estan cursant el segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes a l’Institut Montsià d’Amposta, estan realitzant les pràctiques d’empresa a l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Els alumnes han de dur a terme un total de 380 hores de pràctiques per poder completar els seus estudis i finalitzar així aquest cicle formatiu.

Els alumnes col·laboren en les tasques de configuració de l’equipament informàtic de l’Ajuntament, així com en tasques d’administració de xarxes, manteniment d’equips, introducció i actualització de dades de la web de Santa Bàrbara i digitalització del fons local.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i adquireixin experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

Ana M. Panisello, com a regidora de Noves Tecnologies, s’alegra que l’Smartcentre sigui un referent al nostre territori i que els centres d’ensenyament comptin amb nosaltres per acollir les pràctiques dels seus alumnes.

Santa Bàrbara, 20 de octubre de 2021

Regidoria de Noves Tecnologies