REFORÇ ACTIU
103766
post-template-default,single,single-post,postid-103766,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REFORÇ ACTIU

REFORÇ ACTIU

El projecte iniciat el febrer de 2018 i que enguany complirà 4 anys continua per tal d’oferir als nens i nenes un suport de reforç escolar. Aquest consisteix en donar resposta a diverses necessitats socials i d’aprenentatge. Enguany, després d’haver realitzat les coordinacions amb els centres educatius del municipi, s’ha decidit que, pel que fa als alumnes de l’escola, les classes de reforç aniran més enfocades a millorar la lectura i la comprensió lectora.

Durant l’activitat es mantenen les mesures d’higiene i de seguretat establertes per la pandèmia de la Covid-19.

Els menors de primària assisteixen de 12.30 a 13.10 h, una vegada a la setmana, i estan distribuïts per cursos escolars, amb grups reduïts. I els de secundària, dues tardes a la setmana a partir de les 15 h i fins a les 18 h repartits amb grups segons les seves classes. El projecte es porta a terme al Centre Municipal de Serveis Socials.

Ana M. Panisello, responsable del servei, creu que és molt important mantenir i impulsar aquest tipus de projectes des de la Regidoria de Serveis Socials, tant per als infants i adolescents, que els permeten reforçar les mancances d’aprenentatge que puguin tenir, com per acompanyar a les seves famílies amb les tasques dels seus fills i filles.

Santa Bàrbara, 25 d’octubre de 2021

Regidoria de Serveis Socials