JORNADA “ENFOCA L’ESTRATÈGIA DEL TEU NEGOCI A INTERNET”
103805
post-template-default,single,single-post,postid-103805,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADA “ENFOCA L’ESTRATÈGIA DEL TEU NEGOCI A INTERNET”

JORNADA “ENFOCA L’ESTRATÈGIA DEL TEU NEGOCI A INTERNET”

L’any 2020, la Cambra de Comerç de Tortosa i l’Ajuntament de Santa Bàrbara van signar un conveni de col·laboració anual per tal de donar un impuls al teixit comercial local, especialment després dels devastadors efectes de la pandèmia de la Covid-19 sobre els comerços i empreses del nostre poble.

A partir d’enguany, ja s’han començat a realitzar diferents actuacions. Una de les més importants està sent el pla de dinamització comercial on, des del mes de març, s’estan realitzant entrevistes individualitzades a gran part del sector comercial per tal de buscar solucions conjuntes i orientar-ho cap a nous horitzons. Es preveu que, a principis de 2022, es publiqui un pla de dinamització adequat a les necessitats del sector.

També s’han realitzat altres actuacions, com accions d’assessorament en diferents matèries (activitats firals, gestió comercial…), campanyes de suport al comerç (Comerç de Confiança) o el suport a la recuperació i posada de nou en funcionament de la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara.

A banda d’aquestes actuacions, una de les de major implicació i que més es demanava des del sector comercial és la de la formació i el reciclatge, sobretot en el camp de les noves tecnologies i el posicionament dels negocis a Internet. En aquest sentit, la primera actuació formativa s’ha realitzat aquest dimecres 27 d’octubre al Museu de la Vida a la Plana, amb l’objectiu d’orientar al sector comercial estratègicament a Internet. La valoració per part de totes les persones assistents ha estat molt positiva i ja s’han sol·licitat noves activitats.

La jornada compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Tortosa i s’emmarca en les actuacions divulgatives sobre el comerç electrònic, en el marc del Programa de Apoyo al Comercio Minorista 2021, del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Santa Bàrbara, 28 d’octubre de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica