PRESENTACIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE I LES XXIV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI
103949
post-template-default,single,single-post,postid-103949,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PRESENTACIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE I LES XXIV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

PRESENTACIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE I LES XXIV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI

Aquest proper dijous 4 de novembre de 2021, a les 19 hores i al Museu de la Vida a la Plana, es presentarà el projecte TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA.

Aquest és un projecte encapçalat pel Museu de les Terres de l’Ebre en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara i amb el suport de les dues cooperatives de producció d’oli local, Agrícola del Camp i Sant Gregori. El projecte vol posar en valor la cultura oleícola de Santa Bàrbara, aprofitant els principals recursos: oliveres, cooperatives, centre d’interpretació i restaurants. Aquests són els ingredients principals que articularan una experiència turística per les planes del Montsià, per conèixer la cultura tradicional vinculada a l’oli i les oliveres.

En aquesta presentació, també s’aprofitarà l’avinentesa per presentar les XXIV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Oli d’Oliva, en el marc de la XXV Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç. Les jornades se celebraran durant tot el mes de novembre, col·laborant alguns dels locals de restauració del municipi que presentaran els seus millors plats amb l’oli novell com a protagonista.

Ana M. Panisello, regidora de Fires i Turisme, valora el gran treball que s’ha realitzat durant tot aquest temps i que ha acabat donant els seus fruits en aquest projecte, encapçalat pel Museu de les Terres de l’Ebre i amb el suport de cooperatives i restaurants locals.

Santa Bàrbara, 29 d’octubre de 2021

Regidories de Fires i Turisme