LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK COL·LABOREN AMB L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA
104257
post-template-default,single,single-post,postid-104257,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK COL·LABOREN AMB L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK COL·LABOREN AMB L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l’Ajuntament de Santa Bàrbara per a equipament de les instal·lacions de la Llar del Jubilats, recentment remodelada. L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha rebut una col·laboració de 2.300 €.

L’Ajuntament ha realitzat l’adequació, millora i actualització de les instal·lacions on tenen la seu l’Associació de Jubilats i realitzen la major part de les activitats, és un edifici construït l’any 1983. Era totalment necessària la intervenció, a tots els nivells, de l’edifici. S’ha fet nova distribució dels espais, que contribuirà a disposar d’un espai amb millors condicions. A l’iniciar les reformes es van començar a detectar mancances no previstes en la xarxa elèctrica i climatització, que també s’han reparat i actualitzat.

La col·laboració complementarà l’espai amb equipament més actual i permetrà que la gent gran del nostre municipi en pugui gaudir.

La signatura de l’acord es va realitzar el passat 2 de novembre a les oficines de l’Ajuntament de la localitat amb la presència de l’Antonio Ollés, alcalde, de l’Ana M. Panisello, regidora de Serveis Socials de la localitat, de l’Ana Buqueras, gestora de Banca d’Institucions, i de Sergi Roda, director de l’oficina de CaixaBank a la localitat.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, amb aquestes accions es contribueix a poder millorar el benestar de la gent gran de la localitat.

Santa Bàrbara, 8 de novembre de 2021

Regidoria de Serveis Socials