CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES 2021
105484
post-template-default,single,single-post,postid-105484,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES 2021

CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES 2021

Aquest passat mes de novembre va iniciar el contracte en pràctiques una jove beneficiària del programa de la Garantia Juvenil en el marc del programa de contractació de joves en pràctiques, promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Des de l’any 2016, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha format part d’aquest programa, que permet realitzar pràctiques remunerades per la realització de tasques vinculades. En concret, per formar part d’aquest programa cal complir els requisits següents: estar com a demandant d’ocupació no ocupat, ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil, disposar d’una titulació mínima requerida i tenir menys de 30 anys.

Per aquesta anualitat, s’ha contractat una persona amb la titulació de Grau d’Educació Infantil per cobrir un lloc a la Llar d’Infants les Beceroles, realitzant tasques de suport. Per a aquestes persones, aquest tipus de programes, són ideals per poder accedir a un lloc de treball a fi i efecte d’aconseguir experiència per al seu futur professional.

Santa Bàrbara, 3 de desembre de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica