L’SMARTCENTRE VA PARTICIPAR EN LA VINTENA EDICIÓ DE LA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL
105839
post-template-default,single,single-post,postid-105839,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE VA PARTICIPAR EN LA VINTENA EDICIÓ DE LA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL

L’SMARTCENTRE VA PARTICIPAR EN LA VINTENA EDICIÓ DE LA JORNADA DE DINAMITZACIÓ DE LA INTERNET SOCIAL

L’Smartcentre de Santa Bàrbara va participar activament el passat 9 de desembre en la vintena edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social a càrrec de la xarxa PuntTIC que es va celebrar en un format híbrid, amb l’espai Valkíria com la seu per acollir les sessions presencials.

La jornada va començar amb la xerrada inaugural sobre el projecte STEAMonEdu per a la inclusió digital i els seus resultats, en format online i presencial. El repàs sobre les desigualtats pel que fa a l’accés a Internet, però també sobre l’ús de les eines digitals que fan els ciutadans i les mancances que presenten, el que s’anomena la segona bretxa digital.

Els participants procedents dels punt TIC, entre ells representants de l’Smartcentre, van explicar experiències sobre les potencialitats de treballar en xarxa i dels diferents models i espais d’arreu de Catalunya.

El trajecte que han fet els punt TIC en els darrers vint anys donant resposta a les bretxes digitals va ser el fil conductor de la Jornada de Dinamització d’enguany i va basar gran part dels seus continguts en les experiències reals dels dinamitzadors dels punt TIC.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, valora molt positivament que l’Smartcentre de Santa Bàrbara sigui un referent arreu del territori com a model de treball transversal i innovador.

Santa  Bàrbara, 13 de desembre de 2021

Regidoria de Noves Tecnologies