OBRES DEL CARRER AIRE (Fase III)
106375
post-template-default,single,single-post,postid-106375,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBRES DEL CARRER AIRE (Fase III)

OBRES DEL CARRER AIRE (Fase III)

A meitat del mes de novembre es van iniciar les obres del carrer Aire Fase III, per tal de continuar amb la canalització del Barranquet, i renovar els serveis de clavegueram, pluvials, aigua potable, enllumenat, noves voreres i paviment. Es continua d’aquesta manera una obra iniciada al 2014 amb les obres del carrer Victòria, amb l’objectiu de tenir una segona canonada paral·lela a la ja existent del carrer Major per tal d’absorbir la major quantitat possible d’aigua pluvial i minimitzar, en la mesura del possible, els efectes de les avingudes periòdiques del Barranc del Pelós que creua d’oest a est el nostre poble.

La previsió és treballar al tram comprés entre el carrer Roger de Llúria i la plaça de l’Alto fins les festes de Nadal, i passades les festes començar l’actuació a la plaça de l’Alto, i un primer tram del carrer Dr. Ferran. En total, en aquesta Fase III, es renovaran uns 130 metres de carrer.

L’obra tenia un pressupost de licitació de 230.000,00 € i està sent executada, després de guanyar el concurs públic, per l’empresa ampostina Contregisa, amb un pressupost d’adjudicació de 213.536,24 € (IVA inclòs). Aquesta obra es finançarà a través del PUOSC en un 85 % aproximadament.

Un dels fets a destacar és que, com a conseqüència d’aquesta obra, es remodelarà la plaça de l’Alto i es crearà una nova rotonda que substituirà l’illa enjardinada actual, amb la intenció de millorar el trànsit de vehicles.

L’alcalde Antonio Ollés, responsable de l’àrea d’Urbanisme, espera que l’obra es pugui desenvolupar sense problemes tècnics i causant les mínimes molèsties possibles als veïns. Al mateix temps, l’alcalde considera que després d’aquesta fase ja solament quedarà una fase més perquè la canonada arribi fins al col·lector, i que s’espera poder executar a finals de 2022 o principis de 2023.

Santa Bàrbara, 27 de desembre de 2021

Regidoria d’Urbanisme