ORDENANCES FISCALS 2022
106366
post-template-default,single,single-post,postid-106366,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ORDENANCES FISCALS 2022

ORDENANCES FISCALS 2022

És habitual que a la sessió plenària del mes d’octubre es tracti la revisió de les ordenances fiscals del municipi. Per a l’any 2022, l’equip de govern ha decidit no fer cap modificació, i mantenir totes les taxes i impostos municipals sense canvis.

Així doncs es manté la reducció del 5 % en la taxa de les escombraries aplicada al 2021 i es dona continuïtat a la important bonificació del 50 % de l’IBI durant 5 anys per a totes aquelles planeres i tots aquells planers que instal·lin plaques solars per autoconsum als seus habitatges, així com també del 95 % dels impostos de l’ICIO i Llicència Urbanística.

Quedarà pendent la modificació de l’impost de plusvàlues després de la sentència del Tribunal Constitucional en la qual s’invalidava el model utilitzat fins ara.

L’alcalde i regidor d’Hisenda, Antonio Ollés, considera que la pressió fiscal a Santa Bàrbara és raonable i recorda que la majoria d’impostos es troben per sota de la mitjana comarcal. Malgrat aquesta contenció en la recaptació, la bona administració dels recursos existents, permet al nostre ajuntament executar any rere any importants inversions al nostre poble.

Santa Bàrbara, 27 de desembre de 2021

Regidoria d’Hisenda