BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2022
107477
post-template-default,single,single-post,postid-107477,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2022

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2022

Amb 2 quilos i 960 grams, el 12 de gener, naixia Elsa Casadó Gimeno, la primera planera de l’any 2022, filla de Mercè Gimeno i Arnau Casadó.

Antonio Ollés, alcalde de Santa Bàrbara, i Laia Pla, regidora de Salut, la van rebre a l’ajuntament i van donar la benvinguda a Elsa i als seus pares.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, mitjançant la Regidoria d’Ensenyament, fa uns anys, van engegar una nova iniciativa per donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest ha estat el setè any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

A més a més, l’any passat s’ampliava aquesta iniciativa de donar la benvinguda no solament al primer nadó de l’any, sinó que, a banda, tots els recent nascuts reben un obsequi consistent en un peluix que se’ls fa entrega a l’ajuntament el dia que es van a empadronar.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Elsa sigui una nena participativa i que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 20 de gener de 2022

Alcaldia