INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES
107788
post-template-default,single,single-post,postid-107788,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

Les regidories de noves tecnologies i joventut, en col·laboració amb l’Institut les Planes, han iniciat a l’Smartcentre el curs formatiu de preparació per a l’obtenció del certificat ACTIC destinat als joves que cursen batxillerat al centre.

Des de la Regidoria de Joventut es treballa constantment per apropar-se als joves, conèixer les seves necessitats i les seves inquietuds i oferir-los eines i serveis que els ajudin en el camí de fer-se adults. És per això que, conjuntament amb la Regidoria de Noves Tecnologies, es dur a terme, un cop més, aquesta activitat de formació als joves que actualment estan cursant batxillerat al centre de la nostra població.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics i les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat de Catalunya, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Tots els estudiants de batxillerat que s’han interessat per a la realització del curs de formació per a la preparació del certificat ACTIC es trobaran els dimecres de les 16 a les 17.30 hores, a l’Smartcentre, per impartir les sessions formatives. Un cop acabada la formació, es podran presentar a la prova telemàtica i, un cop superada, obtindran el certificat acreditatiu que expedeix la Generalitat de Catalunya.

Tant la regidora de Joventut, Laia Pla, com la regidora de Noves Tecnologies, Ana M. Panisello, aposten per la continuïtat de la formació dels joves i els anima a seguir l’activitat amb interès per tal de poder obtenir el certificat ACTIC. A més a més, agraeixen la col·laboració de l’equip directiu i professors de l’institut, per confiar un cop més en el projecte.

Santa Bàrbara, 27 de gener del 2022

Regidoria de Joventut i Noves Tecnologies