CURS IMPRESSIÓ 3D A L’SMARTCENTRE
108078
post-template-default,single,single-post,postid-108078,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CURS IMPRESSIÓ 3D A L’SMARTCENTRE

CURS IMPRESSIÓ 3D A L’SMARTCENTRE

Durant el mes de gener, a l’Smartcentre i dins el marc d’activitats d’impuls de l’espai SmartLAB, es va realitzar un curs d’iniciació a la impressió 3D. El curs va tenir una durada de 6 hores repartides en dues sessions.

Aquest curs d’iniciació a la impressió 3D per termofusió additiva, va estar dirigit a totes les persones majors d’edat en inquietuds i curiositat pel món de la impressió 3D i les noves tecnologies en general. Per participar-hi no feia falta cap coneixement ni experiència prèvia. Un total de 12 alumnes van gaudir d’aquesta activitat aprofitant l’espai de l’SmartLAB i l’equipament, tant de l’aula de formació com del mateix SmartLAB, que compta amb impressores 3D de diferents models.

La formació va anar a càrrec del tecnòleg del FabLAB de les Terres de l’Ebre, expert en la impressió 3D i en una àmplia experiència en aquest camp.

La formació va ser un èxit i des de l’Smartcentre continuem treballant per oferir tallers i cursos formatius per familiaritzar a la ciutadania en aparells d’impressió 3D, en escàner 3D, així com talladores i gravadores làsers.

Ana M. Panisello, com a regidora de Noves Tecnologies, valora molt positivament la bona acollida que ha tingut l’activitat i l’èxit de participació de la mateixa i aposta per seguir en la línia d’ampliar el ventall d’activitats de l’Smartcentre i impulsar l’espai SmartLAB.

Santa Bàrbara, 1 de febrer de 2022

Smartcentre