FINALITZA TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA
108336
post-template-default,single,single-post,postid-108336,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA

FINALITZA TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA

El passat mes de novembre, en el marc de la XXV Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, es va donar el tret de sortida al projecte encapçalat pel Museu de les Terres de l’Ebre “Tasta la Cultura de l’Ebre”,on Santa Bàrbara era una de les protagonistes en aquest projecte, que pretenia aprofitar la temporada de la “plega” per posar en valor el patrimoni oleícola del nostre poble.

El projecte relacionava tres dels principals actius del sector: el Museu de la Vida a la Plana, les oliveres i les cooperatives de producció. Amb aquests tres factors, es buscava oferir turísticament una experiència que vinculés els tres per tal que, les persones visitants, fessin un “petit tast” de la vinculació de Santa Bàrbara amb la cultura de l’oli d’oliva. A banda, la visita es podia finalitzar amb un menú degustació en algun dels restaurants locals.

Tot i les restriccions i cancel·lacions de darrera hora degut a la pandèmia, la temporada es tanca amb una vintena de visitants, principalment de les Terres de l’Ebre, però també d’altres punts del territori català i també alguna visita de persones d’altres països.

Ana M. Panisello, regidora de Turisme, valorava molt positivament aquesta primera edició esperant que, si la situació pandèmica millora i si, també, es fa més difusió de l’activitat, augmenti el nombre de visitants de cara al futur.

Santa Bàrbara, 7 de febrer de 2022

Regidoria de Turisme