ANTONIO OLLÉS ELEGIT NOU PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE LA TAULA DEL SÉNIA
108522
post-template-default,single,single-post,postid-108522,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ANTONIO OLLÉS ELEGIT NOU PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE LA TAULA DEL SÉNIA

ANTONIO OLLÉS ELEGIT NOU PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT DE LA TAULA DEL SÉNIA

El passat 11 de febrer es va celebrar l’Assemblea de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, en format telemàtic, en el transcurs de la qual l’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, va ser anomenat nou president de la Mancomunitat, en substitució del president sortint, David Gil, alcalde de la Pobla de Benifassà.

El càrrec de president de la Mancomunitat es renova de manera anual i és un càrrec no remunerat. Ollés es converteix d’aquesta manera en el 15è president de la Mancomunitat des de 2006, sumant-se així als 14 presidents anteriors, tots ells alcaldes o alcaldesses de pobles del territori.

La Mancomunitat de la Taula del Sénia és un ens local format per 27 municipis situats als dos costats del riu Sénia i al massís dels Ports, 15 són valencians (Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Castell de Cabres, Cervera del Maestre, Herbés, La Jana, Morella, La Pobla de Benifassà, Rossell, Sant Rafel del Riu, Sant Jordi, Traiguera, Vallibona i Vinaròs), 9 catalans (Alcanar, Freginals, La Galera, Godall, Mas de Barberans, La Sénia, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara i Ulldecona) i 3 aragonesos (Beseit, Pena-roja de Tastavins i Vall de Roures). En total sumen una població d’uns 117.000 habitants.

La Mancomunitat de la Taula del Sénia té com a objectiu treballar per millorar i posar en valor tot allò que aquests 27 pobles tenen en comú i que els pot beneficiar a tots, organitzant mostres i tallers ocupacionals, reparació de camins i creació de rutes de turisme sostenible, potenciant tot allò relacionat amb el món de l’oli d’oliva i les oliveres mil·lenàries, edició de llibres, etc.

Santa Bàrbara, 14 de febrer de 2022

Alcaldia