GUARDIANS ENERGÈTICS
109037
post-template-default,single,single-post,postid-109037,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

GUARDIANS ENERGÈTICS

GUARDIANS ENERGÈTICS

De la mateixa manera que s’ha fet en anys anteriors, la Diputació de Tarragona posa a disposició dels municipis el taller “Guardians Energètics” destinat als alumnes de primària. L’Ajuntament de Santa Bàrbara va fer la corresponent sol·licitud i, el passat 21 de febrer, es va dur a terme aquesta activitat, en la qual van participar els alumnes de 4t de primària de l’Escola Jaume Balmes.

Amb aquesta activitat pedagògica, d’una hora de durada, es pretén d’una manera molt vivencial i educativa que els alumnes agafin consciència de la importància de l’estalvi energètic i el bon ús de l’energia per tal de no contribuir en els efectes del canvi climàtic. Entre altres coses, els alumnes poden tocar, experimentar, investigar i descobrir quines millores podem fer en els nostres hàbits energètics i convertir-se d’aquesta manera en “guardians energètics”, ambaixadors de l’estalvi energètic a casa seva.

Antonio Ollés, regidor d’Ensenyament, valora positivament aquest tipus d’iniciatives per fomentar des de ben petits els bons hàbits d’estalvi energètic.

Santa Bàrbara, 22 de febrer de 2022

Regidoria d’Ensenyament