AJUDA AL POBLE UCRAÏNÈS
109546
post-template-default,single,single-post,postid-109546,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

AJUDA AL POBLE UCRAÏNÈS

AJUDA AL POBLE UCRAÏNÈS

Després d’esclatar el conflicte a Ucraïna, l’Ajuntament de Santa Bàrbara es va sumar a la iniciativa de recollida d’aliments i medicaments coordinada per l’Associació “És per tu”. Aquesta entitat des del 1998 té l’objectiu de treure els menors ucraïnesos de les zones afectades per les radiacions nuclears i portar-los a Catalunya. D’aquesta manera es busca evitar el risc de patir futures malalties originades per la radioactivitat. Actualment, donada la situació, estan centrats en coordinar i ajudar a la població ucraïnesa i concretament a les famílies que ells acullen.

La recollida es va fer del 28 de febrer al 8 de març a l’Smartcentre, es van recollir un total de 1.040 quilograms d’aliments bàsics, com: conserves, farina, sucre, llegums, arròs, cafè, pasta, etc. 816 unitats de medicaments variats; productes d’higiene personal, infantil, roba d’abric i mantes, entre altres.

El passat 10 de març es va traslladar, a una nau de la Sénia de l’Associació “És per tu”, tot el material recollit a Santa Bàrbara. Des d’on es transportarà cap a la frontera de Polònia, que l’entitat té un magatzem. D’allí es distribuirà el material cap a Ucraïna; intentaran fer-ho arribar a la zona de les famílies de l’associació, a la regió d’Ivankiv, situada a uns 800 quilòmetres de la frontera polonesa.

Es poden continuar fent aportacions econòmiques al número de compte: ES12 0081 0034 5900 0271 2982 o a les guardioles situades a les oficines de l’ajuntament, a l’Smartcentre i al Centre Municipal de Serveis Socials.

L’Ajuntament agraeix a tota la població la seva solidaritat amb el poble ucraïnès i encoratja a tots els membres de l’Associació “És per tu” a seguir lluitant i gestionant l’ajuda rebuda tal i com ho estan fent.

Santa Bàrbara, 15 de març de 2022