SANTA BÀRBARA S’INCORPORA A L’APP DISKOVER
109709
post-template-default,single,single-post,postid-109709,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA S’INCORPORA A L’APP DISKOVER

SANTA BÀRBARA S’INCORPORA A L’APP DISKOVER

Diskover és una app catalana que té com a objectiu fomentar, difondre i presentar els principals actius turístics, culturals i etnogràfics del país. És una app gratuïta que alimenta la curiositat i acosta el món d’una manera intel·ligent. A banda, permet crear rutes personalitzades i guardar els punts d’interès preferits, així com compartir experiències amb l’entorn social i els nostres grups d’amics.

Aquesta app, de recent creació, se centra en potenciar el turisme a Catalunya, en el qual Santa Bàrbara també hi formarà part amb la creació de continguts exclusius.

Amb aquesta actuació, es continua treballant en els darrers anys en el pla de dinamització turística de Santa Bàrbara. A aquesta actuació s’ha de sumar també la renovació de les rutes saludables, la creació d’un nou arxiu fotogràfic o la creació amb el Museu de les Terres de l’Ebre del “Tasta la cultura de l’Ebre”.

Ana M. Panisello, regidora de Turisme, valora molt positivament el fet de vincular el turisme local amb les noves tecnologies, a banda de tenir la capacitat de promocionar el nostre patrimoni i fer-lo accessible a tota la societat.

Santa Bàrbara, 18 de març de 2022

Regidoria de Turisme i Noves Tecnologies