ACTUACIÓ ALS CARRERS PROGRÉS i LLEÓ XIII
109793
post-template-default,single,single-post,postid-109793,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTUACIÓ ALS CARRERS PROGRÉS i LLEÓ XIII

ACTUACIÓ ALS CARRERS PROGRÉS i LLEÓ XIII

Entre finals de gener i principis de febrer s’ha portat a terme una actuació a la zona dels carrers Progrés i Lleó XIII de la nostra població. Abans de poder intervenir va ser necessari negociar amb ENDESA la retirada d’un pal just al davant de l’estació transformadora XC082. Això va permetre poder obrir el carrer Progrés en tota la seva amplada.

També es va procedir a asfaltar un tram del carrer Lleó XIII que va quedar pendent quan es va fer la urbanització de la UA-5A. Finalment es va procedir a netejar, sanejar i pavimentar amb saorres compactades el tram del carrer Progrés fins a connectar amb el carrer Àfrica, i el tram del carrer Lleó XIII fins a l’encreuament amb el carrer Dr. Cid i Torta. No s’ha fet cap obra d’urbanització tals com voreres, enllumenat, clavegueram o asfaltat, ja que tota aquella zona està inclosa en Unitats d’Actuació pendents de parcel·lar o urbanitzar.

No obstant, aquesta actuació permetrà un millor accés als veïns de la zona, i també poder creuar el poble de nord a sud a través dels carrers Rector de Vallfogona i Lleó XIII.

Santa Bàrbara, 24 de març de 2022