REUNIÓ AMB MOSSOS PER TRACTAR LA SEGURETAT A SANTA BÀRBARA
109784
post-template-default,single,single-post,postid-109784,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REUNIÓ AMB MOSSOS PER TRACTAR LA SEGURETAT A SANTA BÀRBARA

REUNIÓ AMB MOSSOS PER TRACTAR LA SEGURETAT A SANTA BÀRBARA

El passat 22 de març, l’alcalde de Santa Bàrbara, acompanyat pel regidor de Governació i la guàrdia municipal es van reunir amb el cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra ABP del Montsià i un altre membre del seu equip, per fer una revisió de la situació de la seguretat del nostre municipi.

En el comparatiu entre els anys 2021 i 2020, la dada més destacable és la reducció d’un 12,6 % en el total de fets delictius (robatoris, furts, estafes, agressions, amenaces, etc.), una dada positiva, i més si tenim en compte que l’any 2020 ja es van registrar unes dades especialment baixes pel que fa a delinqüència degut a les restriccions per la pandèmia.

El cap de la comissaria de Mossos d’Esquadra ABP del Montsià va assegurar que en general les dades de delinqüència registrades a Santa Bàrbara al 2021 es poden considerar baixes, tant en quantitat com en gravetat dels fets, i es mostra satisfet amb l’alt grau de col·laboració treballant amb els membres del servei de vigilància de Santa Bàrbara.

Santa Bàrbara, 23 de març de 2022

Alcaldia i Regidoria de Governació