CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’IES MONTSIÀ I EL MUSEU DE LES TTEE
110143
post-template-default,single,single-post,postid-110143,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’IES MONTSIÀ I EL MUSEU DE LES TTEE

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’IES MONTSIÀ I EL MUSEU DE LES TTEE

De fa molts anys, l’Ajuntament de Santa Bàrbara intenta donar oportunitats a joves que complementin la seva formació acadèmica amb pràctiques formatives, en diferents àmbits i especialitats. En aquest sentit, aquest mes de març ha començat les pràctiques formatives un alumne de l’IES Montsià que està realitzant el cicle de Guia, Informació i Assistències Turístiques, i que les realitza conjuntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre.

Aquestes pràctiques però, ja van tenir un primer inici durant la passada Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç on l’alumne va realitzar diferents tasques a nivell d’informació a visitants i expositors de la fira, amb una molt bona valoració per part dels seus tutors.

En aquesta ocasió, en el cas de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, les principals tasques se centraran en informació turística, al Museu de la Vida a la Plana, així com en tasques de suport a nivell turístic i comercial, com la creació d’una nova guia turística, la millora de l’actual guia comercial i de serveis, la creació de continguts a l’app Diskover a l’apartat local o el suport a activitats que es puguin realitzar al Museu de la Vida a la Plana.

Ana M. Panisello, regidora de Turisme, valora el compromís de l’Ajuntament de Santa Bàrbara en accions de suport a la realització d’aquest tipus de pràctiques, indicant que en molts casos aquestes persones s’han incorporat a la plantilla de l’Ajuntament un cop s’han finalitzat o que, en altres casos, s’han incorporat a altres empreses, públiques i/o privades.

Santa Bàrbara, 28 de març de 2022

Regidoria de Turisme