XXX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
110429
post-template-default,single,single-post,postid-110429,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXX JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza enguany les XXX Jornades Culturals en certa normalitat i amb gairebé el total d’actes que es venien realitzant abans de la pandèmia, després que el 2020 s’haguessin hagut de suspendre i que el 2021 es reduïssin considerablement els actes degut a la pandèmia provocada per la Covid-19.

La pandèmia continua, però les restriccions s’han anat reduint i això fa que es puguin realitzar actes que fins ara no es podien i que puguem gaudir d’unes Jornades Culturals en la màxima normalitat.

Les jornades començaran el cap de setmana de Sant Jordi i la inauguració d’aquestes XXX Jornades Culturals de Santa Bàrbara serà el mateix 23 d’abril, a la tarda, tot i que el dia 23 al matí i el dia 22 hi haurà tot un seguit d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. En aquesta inauguració hi haurà una presentació molt especial, ja que s’estrenarà l’himne “La Plana”, l’himne oficial de Santa Bàrbara.

En quant a la durada d’aquestes jornades finalitzaran a finals de maig, en concret el dia 22, ja que la quantitat d’actes ha fet necessari allargar-les una setmana més del que venia sent habitual abans de la pandèmia, tenint en compte que el cap de setmana del 7 i 8 de maig se celebrarà la festivitat de Sant Gregori: Arrels Planeres, i també hi haurà l’entrega dels XXXI Premis Literaris Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara el 30 d’abril i la celebració del Dia Internacional del Museu el dia 15 de maig, actes molt rellevants durant els 30 anys que s’han organitzat les jornades culturals.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran ressaltar les Jornades Culturals.

Cal destacar les entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

Serà un mes d’actes culturals on es tindran en compte les restriccions que marquen les autoritats sanitaris i complint amb tots els protocols per tal d’evitar els contagis. Unes jornades amb la participació de diferents disciplines culturals: música, poesia, art, llibres, teatre, lectura, contes etc.

El programa es pot consultar a la web i facebook de l’Ajuntament de Santa Bárbara, i al magazín del mes d’abril.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que es pugui gaudir plenament, i que a poc a poc la cultura vagi tornant a les nostres vides amb normalitat.

Santa Bàrbara, 31 de març de 2022