SANTA BÀRBARA REFORÇA ELS SERVEIS D’ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ A LA CIUTADANIA
111195
post-template-default,single,single-post,postid-111195,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA REFORÇA ELS SERVEIS D’ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ A LA CIUTADANIA

SANTA BÀRBARA REFORÇA ELS SERVEIS D’ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ A LA CIUTADANIA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara i la Fundació Gentis han signat un conveni que té per objectiu apropar a la ciutadania diferents serveis de formació,

orientació, intermediació laboral, emprenedoria, mentoratge i assessorament a la població especialment vulnerable, així com el programa de Noves Oportunitats per a persones joves i el programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”.

Amb aquest conveni Fundació Gentis posa a disposició de la població del municipi tot un seguit de projectes i serveis per a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral o retorn educatiu dels col·lectius més vulnerables.

L’ajuntament de Santa Bàrbara oferirà aquests serveis a l’Smartcentre a través d’equips professionals de la Fundació Gentis que prestaran serveis d’informació i assessorament en diferents àmbits d’interès de les persones que els siguin derivades:

–        Subvencions i ajuts a la contractació.

–        Formació per a la millora de la qualificació professional.

–        Orientació i acompanyament a projectes d’emprenedoria.

–        Catàleg de Formació Ocupacional o del Programa de Noves Oportunitats per a Joves de Fundació Gentis a les Terres de l’Ebre.

–        Altres programes d’orientació, pràctiques i inserció laboral del SOC que Gentis pugui oferir a la població del municipi.

Qualsevol persona que vulgui iniciar un projecte empresarial o que, d’altra banda, vulgui ampliar o millorar-ne un de ja existent, pot informar-se a l’Smartcentre o al correu electrònic eroldan@santabarbara.cat.

Antonio Ollés, alcalde i regidor de Promoció Econòmica, valorava molt positivament oferir aquest nou servei, més enfocat a l’emprenedoria que, d’altra banda, potencia altres convenis ja existents a nivell de promoció econòmica, com és l’Activa’t, per millorar l’ocupabilitat, Cambra de Comerç, de suport al teixit comercial i ara, amb la Fundació Gentis, per donar més facilitats a l’emprenedoria del municipi.

Santa Bàrbara, 20 de març de 2022

Regidoria de Promoció Econòmica