TROBADA DE COTXES I MOTOS CLÀSSIQUES
111338
post-template-default,single,single-post,postid-111338,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TROBADA DE COTXES I MOTOS CLÀSSIQUES

TROBADA DE COTXES I MOTOS CLÀSSIQUES

Aquest passat diumenge 24 d’abril, amb la col·laboració del col·leccionista local Àngel Fibla i el Grup d’Amics dels Vehicles d’Època de Reus, es va celebrar una trobada de clàssics al carrer Victòria, al costat del museu d’Àngel Fibla. Unes quaranta motocicletes restaurades marca Derbi, propietat del senyor Fibla i una trentena de vehicles clàssics van romandre durant el matí per poder ser contemplats per les persones visitants que van gaudir d’una mostra que poques vegades acostuma a passar pel nostre poble.

Els membres del GAVE Reus, amb una cinquantena de persones participants, van visitar la col·lecció d’Àngel Fibla i, posteriorment, van visitar també el Museu de la Vida a la Plana, finalitzant la jornada dinant en un dels restaurants del nostre poble. Una jornada si més no completa que, com va declarar el president de l’associació, el senyor Joan Abril, no serà la darrera visita, ja que van estar molt a gust al nostre poble.

Per a Ana M. Panisello, regidora de Fires, aquest tipus d’actes, són un motiu perfecte per difondre i promocionar el nostre poble, i acostuma a ser una fórmula exitosa que implica en futures visites que repercutiran positivament en la difusió dels nostres principals actius i atractius.

Santa Bàrbara, 25 d’abril de 2022

Regidoria de Turisme